İbrahim Nuh Paksu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://ibrahimnuhpaksumtal.meb.k12.tr
Adres : TAVŞANLI BELDESİ ŞEHİTLİK MAH. HANIMELİ SK. NO 2 İÇ KAPI NO 1 ALTINOVA / YALOVA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları arasında sanayi kuruluşlarının tercih edeceği, yeni üretim tekniklerini geliştirebilecek, evrensel ve kültürel değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmek için sürekli kaliteyi arttırıp; bilgi ve beceride rekabet gücü yüksek eleman yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Okulumuz; Türk Milli Eğitiminin hedef ve stratejilerine uygun olarak ülke endüstrisi kuruluşlarına teknik bilgi ve becerilerle donatılmış bireyler yetiştiren; bir ortaöğretim kurumudur. Biz, mesleki eğitim veren yükseköğretim kurumlarına taban teşkil etmek, ülke endüstrisi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmek, hizmet sunmak için varız. Mesleki eğitim verirken sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır sektörleri ile ilişkileri arttırarak toplumun kalkınmasına sürekli olarak katkıda bulunuruz.
BAŞARILAR : ...

Isınma : Doğalgaz/Klima
Servis : -
Ulaşım : Yalova Merkez ve güzergahındaki ilçelerden Belediye Otobüsü ve 15 Dk. ara ile hareket eden minübüsler
Yerleşim Yeri : -
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km.
Kontenjan Bilgileri : 68
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -
Diğer Hususlar : Okulumuz Milli Savunma Bakanlığının Projesi Kapsamındadır.